Απολέπιση χειλιών || Super tip

beautystars copy

Η απολέπιση των χειλιών μας είναι εξίσου σημαντική με τις υπόλοιπες. Συνήθως όμως την ξεχνάμε. Πάμε να δούμε ένα σούπερ tip απολέπισης των χειλιών μας που ίσως μας κινητοποιήσει λόγω της απλότητάς του.

Για να κάνεις την τέλεια απολέπιση θα χρειαστείς:
✔Μια οδοντόβουρτσα
✔Ένα μείγμα από σπιτικό απολεπιστικό που μπορείς να βρεις εδώ.

Πριν ξεκινήσεις το scrub που σου έχω παραθέσει παραπάνω πρώτα άπλωσε στα χείλη σου ένα lip balm ή βαζελίνη πριν το τρίψιμο. Τα χείλη σου θα γίνουν πιο βελούδινα από ότι τα είχες φανταστεί.

(1399)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr