Θηλασμός: Στάζει το γάλα! Τι να κάνω;

Δεν είναι μόνο η μη παραγωγή γάλακτος πρόβλημα, αλλά και η υπερβολική παραγωγή! Τι κάνουμε λοιπόν όταν στάζει το στήθος;

thilasmos
Ερώτηση Αναγνώστριας:
Καλησπέρα Ηλεκτρα, να σας ζήσει το πλασματάκι σας!
Συγχαρητήρια για τα ταξίδια που κάνετε και το ζείτε όλοι μαζί !!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω σαν φρέσκια μανούλα που θηλάζει , πως τα καταφέρνεις με το γαλα που στάζει από το στήθος ;
Εγώ πήρε τα κοχύλια και λερώνονται χειρότερα όλα .. αλλά και τα επιθέματα με ενοχλούν όταν τα φοράω.

Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε!!

Άπάντηση:
Καλησπέρα,

σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Το γάλα που στάζει όντως το λύνεις με τα κοχύλια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λες ότι λερώνεσαι. Μήπως δεν τα φοράς σωστά; Δες τις οδηγίες χρήσης. Είναι πολύ πρακτικά και βοηθούν πολύ. (2452)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr