Πάρμα: η πόλη από την οποία ξεκίνησε η παράδοση της Παρμεζάνας και του Προσούτο

parma-italy-happy-traveller-1024x576

Η Πάρμα είναι μια όμορφη πόλη της Ιταλίας και βρίσκεται στην περιφέρεια της Εμίλια-Ρομάνια (περιφέρεια της Ιταλίας). Η πόλη φημίζεται για τα εκπληκτικά της αρχιτεκτονήματα και για το πανεπιστήμιο της Πάρμα που είναι από τα πιο παλιά του κόσμου.
Η πόλη χωρίζεται “χαριτωμένα” στα δύο από τον -ομώνυμο με την πόλη- ποταμό, Πάρμα! Δεν διαθέτει πολλά αξιοθέατα και είναι τέλεια για να την δεις σε μόλις μια ημέρα.

Η Πάρμα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της περιοχής Εμίλια-Ρομάνια. Ο πληθυσμός της πόλης είναι περίπου 177.000 κάτοικοι. Η πόλη είναι έδρα της ιταλικής ομάδας ποδοσφαίρου «Πάρμα». Η έκταση της πόλης είναι  260.77 τ. χμλ. Extra Info: Κάθε Οκτώβριο διοργανώνεται στην πόλη Φεστιβάλ προς τιμήν του Giusepe Verdi

Δείτε περισσότερα στο happytraveller.gr (791)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About Liz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr