Τα 5 καλύτερα outfit από την Jennifer Aniston

jennifer aniston

Η Jennifer Aniston γνωστή και ως Γενοβέφα Αναστασάκη που είναι και το ελληνικό της όνομα, είναι μια καλονή και πάντα μας κάνει να την κοιτάμε λίγο παραπάνω. Λίγο η ελληνική της ομορφιά; Λίγο το ότι κατάφερε να ρίξει στα δίχτυα της τον πρώην άντρα της Brad Pitt μας κάνει να πιστεύουμε πως αυτή η γυναίκα έχει κάτι μαγικό.

Πάμε να δούμε 5 look της που είναι αντικειμενικά άψογα και της πάνε εκπληκτικά.

jennifer aniston best outfit beautystarsgr4 1387532fjennifer aniston best outfit beautystarsgr1 jennifer aniston best outfit beautystarsgr2 jennifer aniston best outfit beautystarsgr3

  (853)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr