24 ώρες στο Flow (Μπυραρία στο Παρίσι) με την Άσπα | 2015

flow paris aspa beautystarsgr copy

Η Άσπα είναι Ελληνίδα και μένει στο Παρίσι αλλά αυτό το έχουμε πει σε πολλά post πιο πριν. Σήμερα το κορίτσι μας θέλησε να μας δείξει πόσο όμορφο είναι το Παρίσι αλλά όχι με αξιοθέατα αυτή τη φορά. Σήμερα μας πηγαίνει σε μια μπυραρία με το όνομα FLOW και μας μαθαίνει ένα hot spot για να επισκεφθούμε στη πόλη του φωτός. 

flow paris beautystarsgr copy

Η συγκεκριμένη μπυραρία έχει καλό κόσμο και είναι σίγουρα μια επιλογή που θα ήθελες να κάνεις. Είναι σούπερ μέρος για μια μπύρα αφού περπατήσεις κατά μήκος του Σηκουάνα  μια ζεστή μέρα.Η ξαπλώστρα σε κάνει να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο μια μικρή μπύρα που κοστίζει γύρω στα €5. Αν και δεν είναι φθηνό ως μαγαζί πιστεύω πως η θέα σε αποζημιώνει.

Η Άσπα μας είπε πως: “Είχε chaise longue παντού και άφθονα coctails με δυνατή μουσική! Σε ταξιδεύει! Δίνει μια αίσθηση διακοπών σε όλους τους εργαζόμενους Παριζιάνους και μη που δεν μπορούν να πάνε διακοπές! Είναι ενδιαφέρον μέρος και θυμίζει κάποια beach bar στην Ελλάδα.”

Βρες το Flow στην οδό: Pont Alexandre III | 4 Port des invalides, 75007 Παρίσι, Γαλλία

flow paris aspa beautystarsgr1 copy

Δες κι άλλα post με την Άσπα
24 ώρες στο Παρίσι (Όπερα του Παρισιού) με την Άσπα | 2015
24 ώρες στην Αψίδα του Θριάμβου και την Champs Élysées με την Άσπα | 2015

Όλες οι φωτογραφίες είναι από την βόλτα της Άσπας στο Παρίσι της Γαλλίας και οι φωτογραφίες ανήκουν στην ίδια.
Άσπα Μόντζαλα Facebook

travel (1473)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr