24 ώρες στη Σκόπελο με τον Γιάννη | 2015

skopelos beautystarsgr copy

Ακόμη μια δική σας εξόρμηση σε ταξιδιωτικούς προορισμούς! Ο Γιάννης έβγαλε την φωτογραφία αλλά με τον πατέρα του Γιώργο έγινε η επικοινωνία για τη δημοσίευση των όμορφων φωτογραφιών από τη Σκόπελο. Ο Γιάννης βρέθηκε στη Σκόπελο και έβγαλε για εμάς αλλά και για τους φίλους του στο facebook φωτογραφίες με τις οποίες μας μεταφέρει στα καταγάλανα νερά του νησιού. 

skopelos beautystarsgr copy

Σκοπελος

Στο νησί της Σκοπέλου εκτός από φανταστικής ομορφιάς θάλασσες θα βρεις και στο νησί καλλιέργειες δαμάσκηνου, αμυγδάλων και ελαιόδεντρων. Η Σκόπελος είχε επίσης μεγάλη παράδοση και στην παραγωγή κρασιού και χάρη στην πανίδα του, το νησί έχει σπουδαία μελισσοκομική παράδοση, καθώς παράγει εξαιρετικής ποιότητας μέλι. Εκτός όμως από την παραγωγή το νησί διαθέτει και άλλες ομορφιές. Η Σκόπελος έχει μικρή ακτοπλοϊκή κίνηση και παντελή απουσία βιομηχανικών μονάδων, έτσι το νησί διαθέτει από τα πλέον καθαρά και διαυγή νερά της Ελλάδας. Αυτό την κάνει στα μάτια μας ακόμη πιο ποθητή!

Ιδανικό νησί για να χτίζεις παλάτια στην άμμο και για να ζήσεις παραμυθένιες στιγμές που δεν θα σου τις χαλάσει τίποτα. Φανταστική εμπειρία.. το γαλάζιο της θάλασσας και η απέραντη ελληνική ομορφιά.

Όλες οι φωτογραφίες είναι από την βόλτα του Γιάννη στη Σκόπελο και οι φωτογραφίες ανήκουν στον ίδιο.
Γιάννης Ρήγος Facebook

travel

 

  (1408)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr