3 συμβουλές για πεντακάθαρο πρόσωπο!

pretty-face
Η καθαριότητα του προσώπου μας είναι από τα πιο σοβαρά πράγματα που πρέπει να λάβει υπόψιν της όποια γυναίκα βάφεται  αλλά και όποια δεν βάφεται.
Είναι πολύ όμορφη αίσθηση να χρησιμοποιείς τα μαγικά καλλυντικά και να κρύβεις τις ατέλειες που έχεις αλλά θα πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου πως θα πρέπει να καθαρίζεις καλά το δέρμα σου μετά από κάθε τέτοια καλλωπιστική διαδικασία. Αλλά ακόμη και αν δεν βάφεσαι η καθαριότητα του προσώπου είναι απαραίτητη καθώς απομακρύνει και τους καθημερινούς ρύπους.

Συμβουλή #1 : Σχολαστικό ντεμακιγιάζ
Το ντεμακιγιάζ για ένα πρόσωπο είναι το άλφα και το ωμέγα. Πολλά προβλήματα στο δέρμα μας ξεκινούν από την ανεπαρκή ή μηδαμινή καθαριότητα του προσώπου μας. Το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο θα πρέπει να γίνει σχολαστικά η πλύση του προσώπου. Χρησιμοποίησε το γαλάκτωμα που σου ταιριάζει και εκτός από το υπόλοιπο πρόσωπο δώσε πολύ βάση στην καθαριότητα των ματιών σου. Ξέβγαλε πολύ καλά τα υπολείμματα μολυβιού/eyeliner/σκιάς που μπορεί να έχει μείνει και άσε το δέρμα σου πεντακάθαρο για να δεχθεί τις καταπραϋντικές κρέμες νυκτός.

Συμβουλή #2 : Έχε την δική σου πετσέτα προσώπου
Είναι μια συμβουλή που πραγματικά δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Ξεκάθαρα πρέπει να έχεις τη δική σου πετσέτα προσώπου και κανείς να μην τη χρησιμοποιήσει για κανένα λόγο. Το πρόσωπό μας είναι τόσο ευαίσθητο που δεν μπορούμε να το μολύνουμε κατ΄αυτόν τον τρόπο.

Συμβουλή #3 : Μην ακουμπάς το πρόσωπό σου με τα χέρια σου
Είναι πολύ σημαντικό να μην ακουμπάμε το πρόσωπό μας με τα χέρια κατά τη διάρκεια της ημέρας γιατί τα χέρια μας είναι αρκετά βρώμικα λόγω του ότι αγγίζουμε άπειρα πράγματα. Όσο καλά και αν τα πλύνεις πάντα θα υπάρχει κάποιο μικρόβιο που θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για το δέρμα του προσώπου μας για αυτό καλύτερα θα είναι να ελαχιστοποιήσουμε την επαφή χεριών/προσώπου. (4800)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr