Το ξενοδοχείο μας 987, στο κέντρο της Πράγας | Τσεχία

prague tsexia praga 2015 travel room

Το ξενοδοχείο που μας έκλεισε το τουριστικό γραφείο μας ήταν αρκετά καλό. Μπορώ να πω από τα καλύτερα που έχω μείνει στο εξωτερικό. To πολύ καλό ήταν ότι είχε άνετο κρεββάτι, καλό πρωινό και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κάτι που δεν αναγκάζει να μετακινείσαι σε μεγάλες αποστάσεις.

prague tsexia praga 2015 travel room1

Βρεις το site του ξενοδοχείου εδώ

prague tsexia praga 2015 travel room2

Περισσότερο από όλα μου άρεσαν οι άνετοι χώροι του αλλά και το γεγονός ότι είχαμε πάρει δωμάτιο στον 60 και τελευταίο όροφο με αποτέλεσμα να είναι σαν σοφίτα και είχα άνοιγμα στο ταβάνι. Καταπληκτική εμπειρία. Κάποια στιγμή μάλιστα έπιασε και βροχή. Δεν φαντάζεσαι πόσο όμορφα ήταν!

prague tsexia praga 2015 travel room3

(1234)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr