Νικητές του διαγωνισμού || A soap saga dream

a soap saga dream beautystars.gr17
O υπέροχος και νοστιμότατος διαγωνισμός που κάναμε έχει πια λήξει. Οι νικητές όπως είχαμε ανακοινώσει και από την αρχή είναι δύο. Το ποστ του διαγωνισμού μπορείς να το δεις εδώ!

Δήμητρα Αλοιμόνου
Beautyis Thereason

 

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που νίκησαν.  Θα παραλάβουν τα δώρα τους έπειτα από αποστολή τους από την κοπέλα που τα δημιουργεί αμέσως μόλις μου στείλουν τα στοιχεία τους. Ευχαριστούμε όλους έναν έναν ξεχωριστά που λάβατε μέρος!

:) (1109)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr