Τα πασίγνωστα μπρούτζινα αγάλματα της Μπρατισλάβα | Σλοβακία

bratislava mprountzina agalmata (3)

Η Μπρατισλάβα φημίζεται για τα μπρούτζινα αγάλματα που διαθέτει και κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερη την πόλη. Φωτογραφίσαμε κάποια από αυτά και σας τα παραθέτουμε. Θα δεις τον Μέγα Ναπολέων να ακουμπά σ’ ένα παγκάκι, η φιγούρα ενός παπαράτσι που φωτογραφίζει κρυφά, μα ο πιο διάσημος από όλους είναι ο «Cumil» -το έργο του Viktor Hulik -. Ο Cumil είναι ένας εργάτης που ξεπροβάλλει χαμογελαστός μέσα από έναν υπόνομο.

bratislava ufo restaurant (12)

Εμείς ανακαλύψαμε και άλλα αγάλματα τα οποία δεν είναι μπρούτζινα αλλά υπάρχουν και αυτά και ομορφαίνουν τον χώρο.

bratislava mprountzina agalmata (8) bratislava mprountzina agalmata (2)

(2403)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr