Είμαι Αγγελοκρουσμένη!

κόσμημα φτερά αγγέλου

Tα κοσμήματα είναι από τους καλύτερους φίλους της γυναίκας. Οι άγγελοι είναι οι καλύτεροι δικοί μου φίλοι οπότε καταλαβαίνεις πως τα κοσμήματα με φτερά αγγέλων που έχουν κατακλείσει τα μαγαζιά είναι η αγάπη μου η μεγάλη.  Το συγκεκριμένο περιδέραιο όπως και το δαχτυλίδι το πήρα από το H&M. Το περιδέραιο κόστισε 9.95 ευρώ ενώ το δαχτυλίδι το έχω πάρει παλιότερα και κόστισε περίπου 5 ευρώ μαζί και ένα ίδιο χρυσό.

Οι άγγελοι ξέρεις πως μου αρέσουν πολύ. Για αυτό καταλαβαίνεις πως αυτή η νέα μόδα που έχει κάνει “σούπα” σε όλα τα μαγαζιά τα φτερά αγγέλου είναι η καλύτερή μου. Σύντομα θα δεις τα συγκεκριμένα κοσμήματα σε ένα outfit!

Αχ αυτοί οι άγγελοι…

κόσμημα φτερά αγγέλου

Πόσες φορές είχα φανταστεί να βλέπω παντού κάτι που να μου θυμίζει αγγέλους. Ούτε που φανταζόμουν πως θα γινόταν κάποτε.

κόσμημα φτερά αγγέλου κόσμημα φτερά αγγέλου

(1263)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr