Η εκκλησία του Αγίου Ματθαίου και το κάστρο των Ψαράδων | Βουδαπέστη

budapest 2016 beautystarsgr (42)

Θα βρεις την εκκλησία του Αγ. Ματθαίου στην περιοχή που βρίσκεται το κάστρο των Ψαράδων. Εκπληκτική εκκλησία που φαίνεται από παντού λόγω της εκπληκτικής αρχιτεκτονικής της και κυρίως λόγο του φανταστικού φωτισμού της το βράδυ. Είναι σίγουρο πως πρέπει να πας εκεί -αν και δεν είναι πολύ κοντά,θα χρειαστείς ΜΜΜ-,αφού βλέποντας της εκκλησία θα δεις και ένα άλλο ενδιαφέρον hot spot της πόλης, το κάστρο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

budapest 2016 beautystarsgr (44)

Το κάστρο των ψαράδων

budapest 2016 beautystarsgr (47)

Το κάστρο των ψαράδων δεν έχει κάποια εκπληκτική ιστορία, αλλά είναι ένα απλώς όμορφο κτίριο που έχει εκπληκτική θέα. Αξίζει σίγουρα να το επισκεφθείς γιατί όπως είπαμε και πιο πάνω, σε πολύ κοντινή απόσταση -δίπλα του- βρίσκεται και η εκκλησία του Αγ. Ματθαίου. Εμείς επισκεφθήκαμε και τα δύο αξιοθέατα και μπορώ να σου πω πως -αν και χιονισμένα- είχαν απίστευτη ομορφιά.

budapest 2016 beautystarsgr (48)

Μπορεί το κρύο να ήταν αφόρητο λόγω του χιονιού όμως μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως αυτό το ταξίδι στην Βουδαπέστη ήταν ακόμη πιο ωραίο από το προηγούμενο.

budapest 2016 beautystarsgr (49)

(1280)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr