Δες τα προϊόντα που μπορείς να κερδίσεις για σένα και τον Βαλεντίνο σου! | DUST + CREAM

valentines giveaway dust cream beautystarsgr copy.jpg3

Όπως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ τα καλούδια που δίνουμε στον φετινό εξπρές διαγωνισμό του Αγ. Βαλεντίνου είναι μοσχομυρωδάτα . Σήμερα θέλω να σου πω ακριβώς τι να περιμένεις στο πακέτο σου από τον διαγωνισμό του BeautyStars.gr και την Dust + Cream σε περίπτωση που κερδίσεις.

Τα δώρα για σένα και τον αγαπημένο σου είναι τα εξής:

-Η γυναίκα κερδίζει πανέμορφο σετ δώρου “I love you Cherry Much”, το οποίο θα περιέχει: αφρόλουτρο,άλατα μπάνιου και γαλάκτωμα σώματος.
-Ο άντρας κερδίζει ένα παρόμοιο σετ με αφρόλουτρο και σαμπουάν

valentines giveaway dust cream beautystarsgr1

Δες εδώ τον διαγωνισμό και πάρε μέρος.

Σύντομα θα τα δεις και σε review. Καλή επιτυχία!

valentines giveaway dust cream beautystarsgr2 (1971)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr