Αλεξανδρούπολη || Καλοκαίρι 2014

alexandroupoli

Πήγαμε και εμείς στην Αλεξανδρούπολη καθώς μια εκδήλωση μας έβγαλε σε εκείνα τα λημέρια και καθώς εγώ δεν την είχα επισκεφθεί ποτέ μου ένα χαμογελάκι έσκασε στο πρόσωπό μου. Γενικώς η Αλεξανδρούπολη είναι μια πόλη αρκετά όμορφη κατά τα δικά μου γούστα καθώς διαθέτει θάλασσα και αυτό την κάνει ακόμη πιο γοητευτική στα μάτια μου. Η πραγματικότητα είναι όπως σου είπα και σε παλιότερο ποστ, πως με δένουν πολλά συναισθηματικά με αυτή την πόλη όμως η ομορφιά της είναι κάτι που πρέπει να παραδεχθεί κάποιος είτε την αγαπάει είτε όχι.

Δεν μείναμε πολύ στην πόλη μην νομίζεις. Αλλά τον έρωτα που μας δημιούργησε δεν τον ξεχνάμε. Εμένα τουλάχιστον. Μυρωδιές από νόστιμα φαγητά, βόλτες σε όμορφους δρόμους και χαμόγελα από όμορφους ανθρώπους. Τι άλλο να ζητήσεις από μια πόλη;

Μπορείς να δεις περισσότερη Αλεξανδρούπολη:

✔Road Trip από Θεσσαλονίκη για Αλεξανδρούπολη για σύντομο ταξίδι!: εδώ
✔Outfit post: εδώ
✔Thraki Palace HOTEL || Ξενοδοχείο στην Αλεξανδρούπολη εδώ
✔Μπορείς να δεις post του Ευτύχη για την εκδήλωση εδώ

IMG_7598 IMG_7603 IMG_7612 IMG_7613 IMG_7615 IMG_7624IMG_7748 IMG_7755 IMG_7757 IMG_7764 IMG_7906 IMG_7922 IMG_8323 (987)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr