Τα 4 απαγορευτικά πράγματα κατά την εγκυμοσύνη!

embarazo
Στην εγκυμοσύνη κάποια πράγματα απαγορεύονται δια ροπάλου. Και αν παλιά είχαν την δικαιολογία ότι δεν γνώριζαν σήμερα δεν έχεις καμία. Είναι τέσσερα πράγματα που έχουν ειπωθεί πολλές φορές και αν δεν τα άκουσες τα διαβάζεις τώρα για αυτό δεν έχεις κανένα λόγο να σφυρίζεις ανέμελα. Άλλωστε σιγά την θυσία που θα κάνεις… εδώ ολόκληρο παιδί θα έρθει στον κόσμο!

1. Κάπνισμα
Δεν είναι κάτι που μπορούμε καν να διαπραγματευτούμε. Το τσιγάρο πρέπει να κοπεί γιατί έπειτα από έρευνες τα παιδιά που γεννιούνται από γυναίκες που καπνίζουν κατά την εγκυμοσύνη έχουν μετέπειτα καταθλίψεις και ψυχολογικές διαταραχές. Προσοχή στους χώρους που παρευρίσκεσαι (να μην έχει καπνό)

2. Δεν φοράς ρούχα που πιέζουν.
Ειδικά όσο περνούν οι μήνες θα καταλαβαίνεις ότι το να φοράς πολύ στενά ρούχα δεν το αντέχεις ούτε εσύ η ίδια. Οπότε προτίμησε ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα και δεν το πιέζουν.

3. Αλκοόλ
Πολλά προβλήματα μπορεί να επιφέρει το αλκόολ πόσο μάλλον σε μια εγκυμονούσα. Μπορεί το μωρό να γεννηθεί με μικρό βάρος αλλά μπορεί και να γεννηθεί με Εμβρυϊκό Αλκοολικό Σύνδρομο.

4. Απέφυγε τα μαλακά και μπλέ τυριά
Η λιστερίωση που δημιουργείται από τα τυριά αυτά είναι αρκετά σπάνιο αλλά οι συνέπειές της είναι η αποβολή, και κάποιες φορές ο θάνατος του εμβρύου. Για αυτό ούτε καν τα αγγίζεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν!

Κουράγιο!
Εννιά μήνες είναι, θα περάσουν!

(2476)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr