Η αγάπη που έγινε συνήθεια | APIVITA

apivita beautystarsgr

Η σχέση μου με την Apivita είναι λες και την αγαπούσα πάντα. Είναι από τις σχέσεις που λες.. “Γιατί να μην σε έχω γνωρίσει νωρίτερα;”. Μάσκες και καθαριστικά προσώπου, αντηλιακές και κρέμες χεριών έχουν κατακλείσει κάθε συρτάρι μου και μάλιστα με την απόλυτη συγκατάθεσή μου.

Οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν. Πάντα. Σε όλα. Κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις. Ακόμη και στις συναισθηματικές μας σχέσεις υποσυνείδητα ζητάμε πράγματα από τον άλλον. Δίνουμε και εμείς. Αλλά ζητάμε κιόλας. Κάποιες φορές απαιτούμε. Εγώ προσωπικά απαιτώ επιδεικτικά. Όχι από τις συναισθηματικές μου σχέσεις, αλλά από τις σχέσεις ομορφιάς. Όπως για παράδειγμα με την Apivita. Είμαι αυστηρή με τους καλούς γιατί ξέρω πως έχουν να “δώσουν”. Σε μια μέτρια εταιρία θα δεχτώ ημίμετρα σε μια εταιρία επιπέδου Apivita όχι. Μάλλον για αυτό έχω δεθεί τόσο πολύ μαζί της. Επειδή σχεδόν καμία φορά δεν με έχει απογοητεύσει.

Βλέπεις οι σχέσεις είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να “ελέγξει”, μόνο κάτι που μπορεί να βελτιώσει ή να καταστρέψει. Η βελτίωση για την Apivita είναι μονόδρομος και θα το καταλάβεις από το πρώτο άνοιγμα του μπουκαλιού..

apivita beautystarsgr1

  (1278)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr