Ο αποτοξινωτικός χυμός που θα λατρέψεις!

«Η υγεία είναι πάνω από όλα» συνηθίζουμε να λέμε. Βέβαια αν συνυπολογίσουμε όλα όσα τρώμε δεν δείχνουμε να νοιαζόμαστε και πολύ για αυτήν! Μήπως όμως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι καλό για εμάς; Ένας πρωινός χυμός όταν ξυπνήσουμε είναι ό,τι καλύτερο!

xymos beautystarsgr

Εμείς δοκιμάσαμε, λατρέψαμε και σου προτείνουμε έναν χυμό που μπορεί να ανεβάσει την διάθεση και την ενέργειά σου στα ουράνια! Είσαι έτοιμη να τον δοκιμάσεις;

ΥΛΙΚΑ:
Σέλινο
Μαϊντανός
Καρότο
Αγγούρι
Παντζάρι
Τζίντζερ
Σελινόριζα
Σέλερι

Παρασκευή:
Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Ξεκινάμε να τα «στύβουμε» στον αποχυμωτή ψυχρής έκθλιψης ένα ένα. Βάζουμε τον χυμό στο ποτήρι και απολαμβάνουμε!

(1270)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr