Βόλτα στην Champs-Élysées και την αψίδα του Θριάμβου με την Άσπα στο Παρίσι

arc de triomphe paris1

Εκεί στο ξεκίνημα των Ηλυσίων Πεδίων (Champs-Élysées) θα δεις να δεσπόζει περήφανη η αψίδα του Θριάμβου. Εκεί βρεθήκαμε με την Άσπα που σίγουρα έχεις γνωρίσει καλύτερα μέσα από τα post που ανεβάζουμε εδώ στο beautystars.gr στην στήλη YOU TRAVEL. Κάναμε βόλτα και πήγαμε για καφέ.. νιώσαμε λίγο περισσότερο παρισιάνες και απολαύσαμε την πόλη με την βραδινή φορεσιά της πόλης.

arc de triomphe paris arc de triomphe paris2

Καφές στα Starbucks της Champs-Élysées

Με την Άσπα απολαύσαμε λαχταριστό φυσικό χυμό στα Starbucks της Champs-Élysées και κάναμε λίγη βόλτα μέχρι την αψίδα του Θριάμβου! Περάσαμε τέλεια!

arc de triomphe paris aspa electraarc de triomphe parise (1750)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr