Η φώκια η Αργυρώ | Σάμος

argiro fokia4

Η φώκια η Αργυρώ είναι ένα “φαινόμενο” που έχει καλύψει μέχρι και το CNN. Δεν θα μπορούσε να λείψει η εκπομπή μας αλλά και το BeautyStars.gr από αυτό το γλυκό φωκάκι. Το Αρχιπέλαγος μας κατατόπισε πλήρως και μας εξήγησε τα πάντα για αυτό το κακόμοιρο ζωάκι που αντί να βρίσκεται εκεί που ανήκει κάνει βόλτα από παραλία σε παραλία.

argiro fokia2

Η Αργυρώ είναι ένα άκακο πλάσμα που το Αρχιπέλαγος προσπαθεί να προστατεύσει από την άγνοια των ανθρώπων. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν γίνεται κατανοητό από κάποιους ότι το υπό εξαφάνιση ζώο δεν είναι κατοικίδιο αλλά άγριο ζώο. Η Σάμος έχει αγκαλιάσει τη φώκια αυτή αλλά όχι όλοι οι κάτοικοι και οι τουρίστες του νησιού που επιμένουν να την ενοχλούν και να την βασσανίζουν. Μάθαμε από την ομάδα του Αρχιπελάγους ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι χτυπούν το ζώο και αυτό ειλικρινά μου φαίνεται αδιανόητο.

argiro fokia9

Ελπίζω η φώκια να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Στην απέραντη θάλασσα.

argiro fokia8

Βρείτε την ομάδα του Αρχιπελάγους στο facebook εδώ.

argiro fokia7 argiro fokia6 argiro fokia5

(1188)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr