Η Ariana Grande γίνεται Viva Glam Girl μέσω της MAC Cosmetics

Ariana-Grande-MAC-Cosmetics-Viva-Glam

Η Μac μόλις ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την Ariana Grande. Το γλυκό κορίτσι θα συνεργαστεί με την Mac και η επιλογή τους δικαιώνει απόλυτα. Φρέσκια, πετυχημένη και αγαπητή από το ευρύ κοινό σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον μας. Η Αριάνα παρέα με την Μακ θα δημιουργήσουν την καινούρια συλλογή με την υπογραφή της σταρ η οποία αναμένεται να καταπλήξει. Αν και συνήθως οι διάσημες που συνεργάζονται σε τέτοιο επίπεδο προτιμούν πιο γίηνα χρώματα, η Αριάνα επέλεξε αρκετά σκούρα κάνοντας το -σκούρο- μωβ κεντρικό χρώμα της συλλογής.

Ariana-Grande-MAC-Cosmetics-Viva-Glam2

 Τα χρήματα από την συλλογή της Αριάνα Γκράντε πηγαίνει 100%  στο ταμείο  της MAC AIDS. Η Mac Aids ιδρύθηκε το 1994 και σκοπό έχει να αντιμετωπίσει τη σχέση μεταξύ φτώχειας και του HIV / AIDS, υποστηρίζοντας διάφορες οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Ariana-Grande-MAC-Cosmetics-Viva-Glam1;

Μέχρι στιγμής, η MAC έχει συγκεντρώσει πάνω από 380 εκατομμύρια δολάρια με τις Viva Glam εκστρατείες της κάτι που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Αναμένουμε για νεότερα!

Ariana-Grande-MAC-Cosmetics-Viva-Glam1

(1561)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr