Το αθάνατο νερό που δίνει μακροζωία στους Ικαριώτες

athanato nero

Το αθάνατο νερό είναι γνωστό στην Ικαρία για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Μάλιστα λέγεται ότι παλιά οι άντρες πήγαιναν με τις βάρκες και έπαιρναν μπουκάλια από την πηγή, το πήγαιναν στους γέροντες στη χώρα του νησιού και το πουλούσαν. Άλλοι υποστηρίζουν πως έχει κάνει θαύματα και άλλοι όχι. Εμείς φτάσαμε εκεί και ήπιαμε από την πηγή. Λέτε τώρα να γίναμε αθάνατοι;

Το “αθάνατο νερό” θα το πιεις στον Ξυλοσύρτη. Υπάρχουν εκεί σχετικές ταμπέλες που θα σε οδηγήσουν στην πηγή. Μην πιεις υπερβολικό γιατί περιέχει ράδιο.

athanato nero1

(2198)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr