Σύμμαχός σου στο απαιτητικό καλοκαίρι τα αντηλιακά Avène

avene1 copy

Το καλοκαίρι μου φαίνεται κάθε χρόνο και πιο απαιτητικό. Πιο ζεστό. Πιο έντονο. Για αυτό κάθε χρόνο ψάχνω την καλύτερη επιλογή σε αντηλιακά όσον αφορά της προστασία του δέρματός μου. Η υπερέκθεση στον ήλιο είναι ούτως ή άλλως ένα λάθος όμως η προσεγμένη παραμονή στον ήλιο και με το σωστό αντηλιακό μπορεί να σου χαρίσει το πιο σοκολατένιο χρώμα που ονειρεύτηκες ποτέ. Αυτό μπορεί να γίνει φορώντας σωστά αντηλιακά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η αντηλιακή πρόληψη, ένα πραγματικό θέμα της δημόσιας Υγείας

  1.  Απαιτεί το σχεδιασμό και την ανάπτυξη αποτελεσματικών και αξιόπιστων φωτοπροστατευτικών προϊόντων.
  2. Προϋποθέτει ενέργειες εκπαίδευσης και πληροφόρησης σχετικά με “την καλή χρήση του ήλιου”.
  3. Υλοποιείται, από το 2008, από το Ιδρυμα κατά του Καρκίνου του Δέρματος, που ενημερώνει και ευαισθητοποιεί το ευρύ κοινό για τους παράγοντες κινδύνου για την πρόκληση δερματικών καρκίνων, με ειδικές εκστρατείες πρόληψης.

Τα αντηλιακά προϊόντα Avène,
η φωτοπροστασία στο καλύτερό της επίπεδο.

Τα αντηλιακά προϊόντα Avène προσφέρουν σε όλα τα ευαίσθητα δέρματα τη σωστή ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας, ασφάλειας και ανοχής. Εγγυώνται, με τον ελάχιστο δυνατό αριθμό φίλτρων και ένα ισχυρό δραστικό συστατικό κατά των ελευθέρων ριζών, μοναδική προστασία του δέρματος, ειδικότερα κατά των βλαβών που προκαλούνται από τον ήλιο και το οξειδωτικό στρες.

Εν τούτοις, η επίδραση της IR και της ορατής ακτινοβολίας παραμένει ακόμη ελάχιστα γνωστή…Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, η αξιολόγηση ενός φωτοπροστατευτικού περιοριζόταν στις υπεριώδεις ακτίνες, σήμερα όμως γνωρίζουμε ότι το 50% του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από τον ήλιο σε επίπεδο δέρματος οφείλεται στην υπέρυθρη και την ορατή ακτινοβολίαΕίναι λοιπόν απαραίτητο να εξασφαλίσουμε την αντι-οξειδωτική αποτελεσματικότητα των αντηλιακών συνθέσεων για την αντιμετώπιση των ειδικών αυτών ακτινοβολιών που αποδεδειγμένα επιταχύνουν τη δερματική γήρανση. Ο Δείκτης Προστασίας κατά των Ελευθέρων Ριζών των αντηλιακών προϊόντων Avène έχει αξιολογηθεί και επιβεβαιώνει την εξαιρετική προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οι υπέρυθρες και το ορατό φως.

Νέα προϊόντα από την AVENE:
✔CLEANANCE SOLAIRE 50 +
✔Παιδικό γαλάκτωμα SPF 50+
✔Παιδικό σπρέι SPF 50+
✔DRY TOUCH EMULSION
✔ΚΡΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΥΚΑ ΙΧΝΗ
✔ΚΡΕΜΑ TEINTÉE ΟΜΟΙΟΜΟΡΦO ΧΡΩΜΑ
✔ΣΤΙΚ ΧΕΙΛΙΩΝ
✔CLEANANCE SOLAIRE
✔ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ
✔ΛΑΔΙ
✔ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ AUTOBRONZANT
✔ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ
✔COMPACT TEINTÉ
✔ΚΡΕΜΑ MINÉRALE
✔ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ MINÉRAL

(1395)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr