Βιταμίνες Β12 NOW για δυνατό οργανισμό! | E-Vitamins

now vitamins b12 evitamins (2)

Η βιταμίνη Β12 είναι μια βιταμίνη που δυστυχώς όλο και περισσότερο παρατηρείται να υπάρχει έλλειψη. Ευτυχώς είναι από τις βιταμίνες που προσλαμβάνονται από την τροφή και έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα από ό,τι σε άλλες περιπτώσεις. Η E-Vitamins έχει μια από τις καλύτερες βιταμίνες Β12 και αυτή είναι η NOW. Την δοκιμάσαμε και σας την προτείνουμε.

now vitamins b12 evitamins (3)

Β12

Ένα από τα πολλά οφέλη της βιταμίνης Β12 είναι και η ρύθμιση του μεταβολισμού. Επίσης συμβάλλει σημαντικά στην παραγωγή του DNA και των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η Β12 δεν παράγεται από το σώμα μας και άρα θα πρέπει να την πάρουμε από τις τροφές ή από συμπληρώματα διατροφής. Ειδικά σε περίπτωση που κάποιος είναι vegetarian ή vegan τα συμπληρώματα διατροφής είναι σχεδόν απαραίτητα. 

Η Β12 της Now που μπορείς να προμηθευτείς από το E-Vitamins είναι η καλύτερη επιλογή. Με ένα χάπι προσλαμβάνεις την προβλεπόμενη δόση και έτσι ρυθμίζεται ο οργανισμός.

Συμπτώματα της έλλειψης της βιταμίνης Β12 μπορεί να είναι η ταχυπαλμία και η δύσπνοια, η αδυναμία, η κόπωση ή ζαλάδα, το χλωμό δέρμα, η δυσκοιλιότητα, η διάρροια, η απώλεια της όρεξης, ή αέρια. Επίσης πιθανό είναι να εμφανίζεται το μούδιασμα ή μυϊκή αδυναμία και προβλήματα με τα πόδια, τέλος η απώλεια όρασης, ψυχικά προβλήματα, όπως κατάθλιψη, ή απώλεια μνήμης και αλλαγές στη συμπεριφορά.

now vitamins b12 evitamins

Βρες τις βιταμίνες Β12 από NOW εδώ. Αγόρασε ότι θέλεις από την Evitamins κερδίζοντας έκπτωση 5 euro στην πρώτη αγορά σου, χρησιμοποιώντας απλά τον κωδικό BeautyStars!  

(Πριν κάνετε οποιαδήποτε χρήση, ρωτήστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας) (1062)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr