Το Siam Center ένα από τα πιο μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης | (Μπανγκόκ) Ταϊλάνδη

IMG_6044

Το Siam Center είναι ένα από τα πιο μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης του Μπανγκόκ. Για εμάς ήταν τέλεια επιλογή να το επισκεφθούμε καθώς βρισκόταν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας. Έτσι ένα βράδυ από όλα, πήγαμε μια βόλτα στο γνωστό Siam Centrer.

Το εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ είναι τεράστιο και έχει πολλά επίπεδα. Σου επιτρέπει να ψωνίσεις, να κάνεις τις δουλειές σου, να φας και να αγοράσεις πράγματα για το σπίτι από το super market που διαθέτει. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτό στην επίσημη σελίδα τους  siamcenter.co.th  και να γνωρίσεις λίγο καλύτερα τον χώρο σε περίπτωση που θέλει να τον επισκεφθείς. Εμείς πάντως περάσαμε σούπερ.

Extra Tip: Κάτω ακριβώς από το Siam Center πετύχαμε μια τέλεια και μεγάλη αγορά με ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ από αυτές τις κλασσικές, παραδοσιακές ταιλανδέζικες αγορές που σου παίρνουν τα μυαλά.

IMG_6051 (1049)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr