Μια βασίλισσα στην Βασιλεία της Ελβετίας || Basel , Switzerland

beautystars.gr

Κάποια τζιν σε κάνουν να νιώθεις περισσότερο βασίλισσα και απο τα πιο ντελικάτα φορέματα. Βέβαια με ξέρεις τα φορέματα , οι βασίλισσες και οι ιππότες είναι πάντα η αδυναμία μου, όμως μπροστά στο άνετο και βολικό σου τζιν τα πολλά λόγια περισσεύουν. Δεν είναι ότι είναι EDWARD JEANS και το λατρεύω, είναι ότι μου στρώνει τέλεια και αγκαλιάζει το σώμα μου όπως ακριβώς απαιτώ να κάνει το τζιν μου.

Η Βασιλεία ή αλλιώς Basel, στην Γαλλία είναι μια άκρως βασιλική πόλη που επισκέφθηκα μόλις σήμερα. Γεμάτη μέρα, πολλές εικόνες και πολλά όνειρα φτιαγμένα σε γαλλικούς δρόμους. Όμορφα ήταν.  Ευτυχώς η παρέα παίζει πρωταρχικό ρόλο στα ταξίδια και εγώ σε αυτό είμαι πάντα καλυμμένη.

Τέλεια παρέα ✔
Άνετα ρούχα ✔
Φωτογραφική μηχανή ✔
Καλή διάθεση! ✔
Ιδού το αποτέλεσμα! :)
Thank u FT my photographer!

Jeans: EDWARD JEANS || Γυαλιά: Rebecca Blue || Υποδήματα: Μύκονος ||

IMG_5588

IMG_5787basel electra

basel IMG_5740 IMG_5781 IMG_5809 IMG_5845

IMG_5612 IMG_5847 (1603)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr