Ποιός μπορεί να μπει στην Beauty (Athens & Macedonia);

Ένα ερώτημα που μου θέσατε πολλές και πέρισυ και φέτος είναι αν μπορείτε να μπείτε στην Beauty εφόσον δεν είστε επαγγελματίες. Δυστυχώς η απάντηση είναι αρνητική.
Το μόνο ενδεχόμενο για να μπεις εντός της έκθεσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι να μπεις μόνο εφόσον είσαι επαγγελματίας.
Υπάρχει μόνο ένα μικρό παραθυράκι που ίσως κάποιες μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε. Οι συγγενείς πρώτου βαθμού μπορούν να έχουν συνοδό. Δηλαδή μάνα, αδερφή κτλ θα μπορούσαν να σας βάλουν εντός ως επισκέπτη.

Επιπροσθέτως δεν ξέρω πόσες το γνωρίζετε αλλά υπάρχει και μια νέα Beauty στην οποία δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να μπεις είναι η Exclusive Beauty που έγινε πρώτη φορά φέτος και δυστυχώς ενώ ήμουν Αθήνα δεν μπορεσα να πάω. Επιφυλάσσομαι όμως για την επόμενη φορά που θα είναι και στην πόλη μου. Οπότε ψάξτε το λίγο και από τις δύο μεριές. Ελπίζω να βοήθησα!

 

Tην Exclusive Beauty μπορείτε να βρείτε εδώ!

Επίσης το επόμενο event τους θα γίνει 12-15 Σεπτέμβριου στην Θεσσαλονίκη!

Όσες ενδιαφέρεστε να το έχετε στο νου σας!

(1328)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr