Μόδα: Απίστευτα beauty tips για το φθινόπωρο 2013

beauty tips beautystars.gr

Η μόδα το χειμώνα προβλέπεται απλή αλλά και εντυπωσιακή. “Κλέβοντας” λίγο από τα backstage του Fashion Week για το Φθινόπωρο 2013 καταλαβαίνεις πολύ καλά τι τάσεις θα επικρατήσουν και ποια είναι τα μικρά μυστικά που θα σε κάνουν να είσαι πιο in fashion και από τις ντίβες του κινηματογράφου.

 

TIP #1: Απαλό και απλό μακιγιάζ

Σχεδόν άβαφες μας θέλει η νέα τάση της μόδας για το φθινόπωρο που σιγά σιγά έρχεται.  Δεν μας χαλάει ιδιαίτερα μιας και εμείς οι γυναίκες πάνω από όλα έχουμε φυσκή ομορφιά.

beauty tips beautystars.gr

TIP#2: Αλογοουρά στα μαλλιά σου

Τέλειο και το δεύτερο styling που μας προτείνει η μόδα φέτος. Μαλλιά τραβηγμένα πίσω με ωραίες αλογοουρές. Αυτά τα χτενίσματα είναι για όμορφα δέρματα και καθαρά πρόσωπα που με αυτό τον τρόπο αναδεικνύονται υπέροχα.

 

beauty tips beautystars.gr

TIP#3 Μπούκλες που διαρκούν όλη μέρα

Βάλε κλιπ για να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες και να διαρκέσουν και μην ξεχάσεις στο τέλος να προσθέσεις λακ για να κρατήσουν.

beauty tips beautystars.gr

ΤΙP #4 Υπέροχος κότσος με μια απλή περιστροφή

O Malcolm Edwards χώρισε τα μαλλιά των μοντέλων από αυτί σε αυτί και δημιούργησε δύο αλογοουρές που διαπλέκονται. Αν θέλεις να είσαι κομψή και ιδιαίτερη προτίμησέ τη.

beauty tips beautystars.gr

ΤΙP#5 Τόνισε με ιδιαίτερο τρόπο τα χείλη σου

Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι που είναι ελαφρώς πιο σκούρο από τον τόνο της σάρκα σου, κάνε το περίγραμμα των χειλιών με το σχεδιασμό μιας σωστή γραμμής από το κέντρο του κάτω χείλους και στις δύο γωνίες, και στη συνέχεια ένωσε το μολύβι με το κραγιόν σου πολύ ελαφρά.

beauty tips beautystars.gr
ΤΙP#6 Βάλε make up και στα χείλη σου

Για να έχεις μια καλή βάση να βάψεις τα χείλη σου θα πρέπει να βάλεις πρώτα make up/foundation έτσι ώστε να μπορείς να δουλέψεις καλύτερα τα προιόντα αλλά και για να κρατήσει περισσότερο το μακιγιάζ σου.
(1302)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr