Οι αναγνώστριες του BeautyStars.gr δημιουργούν: Ειρήνη

Σε αυτό το ποστ φιλοξενούμε την αγαπητή Ειρήνη η οποία έκανε αυτό το nail art που έδειξα πριν λίγες μέρες! Το εν λόγω βίντεο είναι το παρακάτω. Μπράβο στην Ειρήνη! Το έκανε πολύ ωραίο! Είναι αρκετά εύκολο και προτείνω και σε άλλες κοπέλες να το κάνουν! Εντυπωσιακό, εύκολο και παιχνιδιάρικο!
Αν θέλει και κάποια άλλη κοπέλα να μου στείλει φωτογραφίες για να ανεβάσουμε σχετικές με ομορφιά και κυρίως nail art το mail μου είναι info@beautystars.gr

Την Ειρήνη που έκανε το παρόν nail art μπορείτε να την βρείτε στο twitter ως @Irini_Kara

(940)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr