Before my escape!

Ετοιμάζω ταξίδι. Ετοιμάζω βαλίτσες. Ωραία διαδικασία η προετοιμασία για το ταξίδι. Όχι πιο ωραία από το ίδιο το ταξίδι, αλλά ωραία. Ξέρεις τώρα… ρωτάς αδερφή, κολλητή και μάνα ποιό ρούχο σε κολακεύει πιο πολύ, ποιές πλατφόρμες να πάρεις, σε κράζουν που επιλέγεις να πάρεις την μεγάλη βαλίτσα αντί για την μικρή και περνάς τέλεια σκεπτόμενη τις  απίστευτες ημέρες που θα επακολουθήσουν.

Οι διακοπές μου φέτος θα είναι «επεισοδιακές» το διαισθάνομαι. Πελοπόννησος σου λέει. Καταλαβαίνεις . Δεν έχω πάει ποτέ. Θα πάμε σε αρκετά μέρη. Θα γνωρίσω το μέρος καλύτερα και θα ανακαλύψω και άλλες ομορφιές της Ελλάδας. Σκοπός μου είναι να χαλαρώσω, να ηρεμήσω και να γεμίσω μπαταρίες για να δημιουργήσω τον χειμώνα ομορφιές.

tahiti-vacations

Οι καλοκαιρινές διακοπές για τον καθένα βέβαια είναι κάτι σχετικό. Και το πως «ξοδεύεις » τον χρόνο σου σε αυτές αλλά και πως περνάς γενικότερα στο διάστημα των διακοπών σου. Το θέμα κατ΄εμέ είναι όταν επιστρέψεις να έχεις να διηγήσαι όμορφα πράγμα στους αγαπημένους σου. Να έχεις περάσει τόσο γεμάτα και μαγικά που να μην σταματάς να το λες και να το αναπαράγεις. Να έχεις ξεκουράσει σώμα και ψυχή και να είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα για τον χειμώνα.

Νταξ, το ιδανικό είναι άλλο θα μου πεις. Και θα σου πω πως έχεις δίκιο. Ιδανικό θα ήταν όλη μας  η ζωή να ήταν διακοπές. If you know what i mean. Το θέμα είναι κάθε μέρα σου να είναι διακοπές να περνάς τόσο όμορφα σαν να βρίσκεσαι στην Ιμπιζα και να λιάζεσαι στην παραλία της, να χαμογελάς σαν να ετοιμάζεσαι για να ξεσαλώσεις στα πιο ωραία κλαμπ της περιοχής, να νιώθεις τόσο ανεβασμένος όπως θα ένιωθες αν ξεκινούσες μόλις τώρα ένα ταξίδι. Έτσι να νιώθεις κάθε μέρα. I know. Aυτό είναι το τέλειο. Αλλά πες μου τι είναι τέλειο για να είναι αυτό; Τίποτα. “(Η μήπως όλα; )

Οπότε μπορούμε να «αρκεστούμε» σε όσα έχουμε. Να τα πάρουμε και να τα κάνουμε τέλεια. Πρόσεξε τέλεια όχι αντικειμενικά -γιατί δεν γίνεται- αλλά τέλεια στα μάτια μας. Να νιώθουμε εμείς ότι αυτό που βιώνουμε είναι τέλειο. Άλλωστε αυτή δεν είναι η ουσία;!

Για αυτό πέρνα τέλεια και απέδρασε από την μίζερη ζωή που ζούσες ως τώρα.

Φύγε διακοπές για πάντα από ότι σου ρίχνει την διάθεση.

Καλές διακοπές! (890)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr