Το burger όπως το γνώρισα στην Λεμεσό | Bennigan’s

bennigans cuprus lemesos (2)

Καινούρια επίσκεψη στον ναό των burger με το όνομα Bennigan’s. Εστιατόρια Bennigan’s  έχει σε όλη την Κύπρο αλλά εμείς φάγαμε σε αυτό της Λεμεσού. Έχω ξαναφάει σε αντίστοιχο εστιατόριο, αλλά όχι στην Λεμεσό. Πήγαμε κατά τις 17.00 και χάσαμε για λίγο (μέχρι τις 16.00 ήταν) μια σούπερ προσφορά μενού με 6 και κάτι ευρώ. Δεν πειράζει βέβαια, στρογγυλοκαθίσαμε και φάγαμε σούπερ burger!

bennigans cuprus lemesos (3)

Αυτή τη φορά πήρα Bacon Cheeseburger το οποίο ήταν πολύ καλά ψημένο και με πολύ ενδιαφέρουσα BBQ σάλτσα. Οι πατάτες καλοψημένες και αυτές και συνοδευμένες με μαγιονέζα. Μου άρεσαν πολύ. Επίσης πήραμε και μια σαλάτα με τηγανητό κοτόπουλο μαρούλι και ντοματάκια. Μαζί με την σαλάτα σου έφερναν και ένα dressing για να βάλεις όσο θέλεις.

bennigans cuprus lemesos (4)

Άσχετο αλλά ενδιαφέρον info: στον χώρο υπάρχει free wifi. “Σιγά το πρωτότυπο” θα μου πεις. Πλέον έχουν όλοι, αλλά απλώς είπα να ενημερώσω.

bennigans cuprus lemesos (5)

Μου άρεσε αρκετά ό,τι δοκίμασα όπως και την προηγούμενη φορά, απλώς αυτή τη φορά με ενθουσίασε πολύ και η σαλάτα. Ειδικά το λεπτοτριμμένο τυρί ήταν ένα όνειρο! nom nom…

bennigans cuprus lemesos (6)

Όπως θα δεις και στην επόμενη φώτο… ελάχιστα είναι τα απομεινάρια αφού δεν ήθελα να αφήσω ούτε πατατούλα!

bennigans cuprus lemesos (7) bennigans cuprus lemesos (8)

bennigans cuprus lemesos (9)

Μπορείς να βρεις το εστιατόριο Bennigan’s στην Λεμεσό Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 85, Έγκωμη Τηλέφωνο:22 464111

bennigans cuprus lemesos (10) (732)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr