Προιόντα Biomaris: Oμορφιά από την θάλασσα

biomaris

Τα προϊόντα Biomaris είναι στα χέρια μου. Θα σας πω κάποια πράγματα επιγραμματικά για τα καλλυντικά αυτά που ίσως γνωρίζετε. Σύντομα θα υπάρχει online και review για να μάθετε και την προσωπική μου άποψη για αυτά.

Πάνω από 7 δεκαετίες στο διεθνή χώρο η BIOMARIS THALASSO έχει δώσει λύσεις σε χιλιάδες προβλήματα. Συνεργασίες με πάνω από 22.000 ινστιτούτα αισθητικής και medi day spa παγκοσμίως, 189 κέντρα θαλασσοθεραπείας και κέντρα υγείας, απέδειξαν ότι η γρήγορη και μόνιμη αντιμετώπιση προβλημάτων αισθητικής στο πρόσωπο και στο σώμα, είναι γεγονός. Τα προϊόντα της δρουν με φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας τις αυτοάμυνες του οργανισμού, και αφυπνίζοντας τις αισθήσεις του. Τα προγράμματα της Biomaris περιλαμβάνουν ειδικές τεχνικές.

biomaris

To πακέτο μου περιείχε:
Δειγματάκια από κρέμες, μάσκες, lotion κτλ.

biomaris

Ένα shower gel Aroma Thalasso Shower Gel Fresh Biomaris

biomaris

Caviar care gel και collagen algen mask

biomaris

Και τέλος μια  κρέμα ματιών και το Kaviar Gel Biomaris 

biomaris

Σύντομα και νέα από την Biomaris! (2690)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr