Μπλούζες θηλασμού: Εσύ τι φοράς;

Οι μπλούζες θηλασμού είναι για εμάς τις θηλάζουσες μεγάλη ευκολία. Ειδικά για όσες από εμάς είμαστε τις περισσότερες ώρες της ημέρας έξω.

Blouzes thilasmou Electra Asteri (3)

Ερώτηση αναγνώστριας:
Ηλέκτρα μου ή μπλούζα που φοράς είναι θηλασμού? Αυτές που ανοίγουν στο στήθος?
Σε ρωτάω γιατί κ εγώ θηλάζω το μικρούλη μου και ψάχνω τέτοιες μπλούζες!! Θα ήμουν υπόχρεη αν μου απαντούσες!
Καλημέρα !!! Πες μας κ από που τις παίρνεις ? Δεν μπορώ να βρω!!
Δυστυχώς στη περιοχή μου δεν υπάρχει τίποτα σε σχέση με τον θηλασμό!

Απάντηση:
Γεια σου,
Ναι κυρίως φοράω μπλούζες θηλασμού. Με βολεύουν περισσότερο και είναι πολύ πιο εύκολη η διαδικασία του θηλασμού όταν είσαι έξω. Εγώ παίρνω τις δικές μου από το Orchestra και από το H&M υπάρχει και το Prenatal που έχει μπλούζες θηλασμού αν δεν κάνω λάθος. Σε κάθε περίπτωση αν δεν έχεις κάποιο από τα παραπάνω καταστήματα στην περιοχή σου μπορείς να τσεκάρεις και να παραγγείλεις ονλαιν από αυτά η άλλα eshops.

Τέλος αν δεν μπορείς με τίποτα να βρεις μπλούζες θηλασμού υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Τα πουκάμισα είναι ιδανική περίπτωση. Εύκολο άνοιγμα και καλή πρόσβαση στο στήθος. Επίσης μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο που με συμβούλεψε και εμένα μια κοπέλα στο ίντερνετ: «Γεια σου Ηλεκτρα να σου ζησει η μικρουλα! Ενα τιπ ειναι να φορας ενα φανελακι κατω απ τ μπλουζα κ οταν ειναι ν θηλασεις ανεβαζεις τ μπλουζακι κατεβαζεις λιγο το φανελακι και δν φαινεται τπτ! »
Καλές αγορές και κάλους θηλασμούς.

(2377)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr