Τέλεια κοσμήματα για το καλοκαίρι!

Μια πολύ εντυπωσιακή τάση. Ένα πολύ όμορφο κόσμημα και ένα ιδιαίτερο look. Αυτό μπορείς να το πετύχεις φορώντας κοσμήματα/αλυσίδες σε διάφορα σημεία του κορμιού σου (ένα τη φορά). Αυτές τις αλυσίδες / κοσμήματα μπορείς να τις βάλεις στο χέρι, στο πόδι, στην πλάτη κτλ. Πάρε ιδέες από τις φωτογραφίες και γίνε και εσύ το fashion icon του καλοκαιριού!

  (2229)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr