Βραβείο καινοτομίας για την APIVITA!

apivita

Διάκριση για την APIVITA στα Βραβεία Διαγωνισμού «Η Ελλάδα Καινοτομεί» Μία νέα σημαντική διάκριση για την APIVITA αποτελεί η απονομή του δεύτερου βραβείου στην κατηγορία «Καινοτομία» του διαγωνισμού «Η Ελλάδα Καινοτομεί» στην επιστημονική ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας και ειδικότερα στην επικεφαλής κα. Παναγιώτα Δραγάνη. Τον διαγωνισμό διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και η τελετή απονομής των βραβείων του 2ου Διαγωνισμού έγινε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η βράβευση αφορά την καινοτόμο μέθοδο εκχύλισης ελληνικής πρόπολης για την παραγωγή υψηλής προστιθέμενης αξίας πρώτης ύλης με αντιοξειδωτική και φωτοπροστατευτική δράση.

Η επιστημονική ομάδα της APIVITA κατάφερε με μία μέθοδο με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας αλλά και μηδενικά απόβλητα, να απομονώσει από την πρόπολη εκείνα τα συστατικά στα οποία οφείλεται η αντιοξειδωτική, φωτο προστατευτική και αντιγηραντική δράση της. Η πατέντα αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα προϊόντα της αντηλιακής σειράς APIVITA, δημιουργώντας ένα δεύτερο μηχανισμό άμυνας του οργανισμού απέναντι στη επιβλαβή δράση της ηλιακής ακτινοβολίας και η εταιρεία συνεχίζει να την ενσωματώνει σε όλα τα προϊόντα αντιγήρανσης.

Ο Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας “Η Ελλάδα Καινοτομεί”, διενεργείται ανά δύο χρόνια, με στόχο να αναδείξει τον πλούτο της έρευνας στη χώρα, να κινητοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις και να προσελκύσει ιδιωτικά κεφάλαια προς επένδυση, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μιας γέφυρας ανάμεσα στη δυναμική επιχειρηματικότητα, τον τραπεζικό τομέα και την καινοτόμο επιστημονική δραστηριότητα. Η επιτυχία του Διαγωνισμού επιβεβαιώθηκε από το υψηλό επίπεδο και τον μεγάλο αριθμό των υποψηφιοτήτων (συνολικά 542 και στους δυο διαγωνισμούς) και τη συμμετοχή πλήθους φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για την APIVITA το βραβείο αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή γιατί αναγνωρίζεται η επιστημονική συνέπεια, η επιστημονική μέθοδος, η επιστημονική ηθική και πειθαρχία σε ένα τομέα εμπορικής δραστηριοποίησης όπως αυτή των φυσικών προιόντων και ειδικότερα των φυσικών καλλυντικών. Η ομάδα του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της APIVITA θα συνεχίσει να μελετά και να αξιοποιεί τον μεγάλο πλούτο της ελληνικής φύσης με ειλικρίνεια και ευαισθησία, με πρωταρχικό σκοπό την διαφύλαξη αλλά και ανάδειξη της μοναδικής ελληνικής χλωρίδας υπηρετώντας και την μεγάλη ευθύνη που έχει αναλάβει η APIVITA, να δημιουργεί μέσω τωνπροϊόντων και των υπηρεσιών της, αξία στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στην οικονομία, στις 14 χώρες και στις 4 ηπείρους που δραστηριοποιείται.

Η πρόκληση για την APIVITA αυτές τις δύσκολες στιγμές για την χώρα είναι, να συμβάλει στο να διδάξει την υγιή επιχειρηματική δράση και τον πολιτισμό ως αντίδοτο και διέξοδο από την κρίση, αποτελώντας το πρόσωπο της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Ενα πρόσωπο ελπιδοφόρο, αισιόδοξο, καινοτόμο.

Καινοτομία για την APIVITA σημαίνει:

• φιλοσοφία, αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, αρχαιοελληνικές αλήθειες, ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη.

• Καινοτομία στην πρωτογενή παραγωγή των βιολογικών πρώτων υλών,βοτάνων,μελισσοκομικών προιόντων και στην παραγωγή εκχυλισμάτων

• Το Βιοκλιματικο, fda approved εργοστάσιό μας, μια επένδυση 14 εκατ. Ευρώ που αποτελεί δέσμευση στην αειφόρο ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της Ελλάδας και δείχνει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τις μελλοντικές γενιές. (1305)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr