Τα ιαματικά λουτρά της Βουδαπέστης | Budapest Szechenyi Spa

Budapest Szechenyi Spa1

Τα ιαματικά λουτρά στην Βουδαπέστη είναι μια “ιστορία” πολλών χρόνων. Η περιοχή φημίζεται για τα λουτρά της και έτσι υπάρχει πληθώρα από αυτά που προσφέρουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Budapest Szechenyi Spa

Πολύ κοντά στην πλατεία των Ηρώων θα βρεις τα πιο γνωστά ιαματικά λουτρά της Βουδαπέστης. Το Szechenyi Spa είναι ένας ιδιωτικός χώρος με φανταστικούς χώρους στους οποίους μπορείς να απολαύσεις το ζεστό σου μπάνιο! Ε μην μου πεις ότι θα πας μέχρι εκεί και δεν θα απολαύσεις τα πασίγνωστα λουτρά της Βουδαπέστης. 

Budapest Szechenyi Spa (2)

Ανακάλυψε και εσύ τα καλύτερα ιαματικά λουτρά της πόλης στο facebook εδώ.

Budapest Szechenyi Spa (3) Budapest Szechenyi Spa (4) Budapest Szechenyi Spa (5) Budapest Szechenyi Spa (6) Budapest Szechenyi Spa (7) Budapest Szechenyi Spa (847)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr