Όλα τα αστέρια στο μαγιο μου by Sissy Christidou

sissychristidoucom

Η Σίσσυ Χριστίδου μου ήταν πάντα συμπαθής. Το ίδιο και κάθε της επαγγελματική κίνηση. Ότι και αν έκανε το έκανε με το ίδιο πάθος και την ίδια σπιρτάδα. Όπως θα ξέρεις πολύ καλά, τώρα ασχολείται με τα ρούχα και κυρίως με τα ρούχα για τους μικρούς ήρωες της ζωής μας. Η έξαψή της για αυτό που κάνει δεν θα μπορούσε να της επιτρέψει να μην ασχοληθεί και με την γυναικεία μόδα, έτσι άρχισα με χαρά να βλέπω στο site της sissychristidou.com πολλά αξιόλογα κομμάτια για μητέρες και μη.

Το αστεράτο μαγιώ που επέλεξα ήταν και το τυχερό μου καθώς μετά την παραγγελία μου το small-medium είχε εξαντληθεί. Δεν πέρασαν καλά καλά 3-4 μέρες και κρατούσα κιόλας στα χέρια μου το πολυπόθητο μωρό! Το αστεράτο μου ολόσωμο με έκανε να νιώθω τρομερή αυτοπεποίθηση στην παραλία! Νομίζω πως το φετινό καλοκαίρι δεν θα βγει από πάνω μου! :D

11140341_1012930975392755_3229110821225932043_n

Aν θέλεις και εσύ να επισκεφθείς το site της Σίσσυ δες στο sissychristidou.com

sissychristidoucom2 (1701)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr