Το πρώτο αντηλιακό μου για αυτό το καλοκαίρι || Carroten

carroten4 copy

Η αντηλιακή προστασία είναι πολύ σημαντική. Είναι εξίσου σημαντική με την ανάγκη μας να τρέξουμε σαν τρελές στην παραλία. Εγώ σήμερα προμηθεύτηκα το πρώτο αντηλιακό του καλοκαιριού καθώς αυτό που είχα για το πρόσωπο τελείωσε. Είναι το Carroten Comlete System (κρέμα προσώπου). Θεωρώ πως η κρέμα (αντηλιακή) προσώπου είναι από τις πιο σημαντικές κρέμες που πρέπει να υπάρχει σε κάθε τσάντα ειδικά τώρα με την τόσο έντονη ακτινοβολία του ηλίου.

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι όπως προανέφερα αντηλιακή, με SPF 50, μιας και για το πρόσωπό μου θέλω το καλύτερο. Είναι paraben free και δερματολογικά ελεγμένη. Επίσης είναι water resistant και διαθέτει vitamin comlex A,C και E. Σύντομα θα σας έχω και το review του προϊόντος το οποίο θα απολαύσεις εδώ, στο beautystars.gr

carroten10

Θέλω να μου πεις και εσύ τις φετινές επιλογές σου για αντηλιακά. Είναι μάλιστα από τα πιο σημαντικά “καλλυντικά” που θα πρέπει να επιλέξουμε καθώς δεν είναι μόνο καλλωπιστικά αλλά κυρίως προστατευτικά.

Τα προϊόντα Carroten είναι επιλογή πολλών Ελληνίδων  χρόνια τώρα. Αν δεν ήξερες που να τα βρεις σε βοηθάω εγώ.

Επίσημο site : carroten.gr

Facebook page: εδώ

carroten8

(1089)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr