Review: CC cream Bioten

Review: CC cream Bioten

Τις τελευταίες μέρες δοκίμασα ένα νέο προϊόν το οποίο είναι το πρώτο του είδους του που χρησιμοποίησα. Είναι η CC cream της Bioten. Για τις CC creams σου έχω μιλήσει σε παλιότερο άρθρο το οποίο θα βρεις στο τέλος του συγκεκριμένου ποστ. Όσον αφορά την CC cream της Bioten έχω να πω  αρκετά καλά λόγια. Αν όλες οι CC cream είναι όπως η CC crema της bioten τότε σίγουρα θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερες από τις BB cream.

Review: CC cream Bioten

Η κρέμα μυρίζει υπέροχα. Εκτός από πολύ ωραία μυρωδιά είναι και πολύ διακριτική. Έχοντας μεγάλο κόλλημα με τις μυρωδιές (ειδικά με τα καλλυντικά του προσώπου) μπορώ να πω με μεγάλη ευκολία πως η μυρωδιά της είναι για ιδανική ακόμη και για μένα που είμαι κομματάκι περίεργη.

Η CC cream δεν είναι καθόλου λιπαρή, έχει μέτρια κάλυψη και είναι μια πολύ καλή πρωινή επιλογή, έχει πολλές αποχρώσεις  εγώ για παράδειγμα έχω την light, έχει πολύ καλή εφαρμογή στο πρόσωπο και θα το δεις από την πρώτη χρήση, έχει και αντηλιακή προστασία που θεωρώ πολύ σημαντική,  είναι paraben & paraffin free και έχει πολύ καλή απορρόφηση.

Το κακό με την μέτρια κάλυψη είναι πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως make up αν έχεις κάποιο έντονο πρόβλημα που θέλεις να καλύψεις.  Επίσης θα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερη αντηλιακή προστασία αλλά φοβάμαι πως θα επιβαρυνόταν με αυτό τον τρόπο το “ελαφρύ” της υφής της.

Review: CC cream Bioten

Θετικά:

• Έχει πολύ ωραία μυρωδιά
• Δεν είναι καθόλου λιπαρή κρέμα
• Έχει μέτρια κάλυψη και είναι πολύ καλή ως πρωινή επιλογή
• Δεν περιορίζει τις πιο ανοιχτόχρωμες κοπέλες όπως κάνει η BB cream γιατί έχει πολλές αποχρώσεις.
•  Έχει πολύ καλή εφαρμογή και αντιρυτιδική δράση
• Έχει αντηλιακή προστασία
• Έχει πολύ ελαφριά υφή 
• Είναι paraben & paraffin free.
• Γρήγορη απορρόφηση.

Review: CC cream Bioten

 Αρνητικά:

• Έχει μέτρια κάλυψη και αν την θέλεις για make up προφανώς δεν είναι το προϊόν που πρέπει να επιλέξεις
• Η αντηλιακή προστασία είναι 20, θα προτιμούσα 30 για να μπορώ να το φοράω και τον χειμώνα (ίσως βγάλουν)
Review: CC cream Bioten

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10 

Review: CC cream Bioten

 

Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για τις CC creams δες αυτό το post!

Αν θέλεις να δεις τις διαφορές τις CC creams με τις BB creams δες αυτό το post! (2850)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Πολύ ωραίο review!! Θέλω να τη δοκιμάσω, μόλις μου τελειώσει η ΒΒ της Garnier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr