Μάθε τα πάντα για τις CC cream

cc cream

Τι είναι η CC cream (ορισμός): H CC cream είναι κρέμα η οποία ελέγχει τον χρωματικό τόνο μαζί με άλλες νέες καινοτομίες. Είναι μια ιδιαίτερη κρέμα που δημιουργήθηκε στη Κορέα. Η συγκεκριμένη κρέμα χρησιμοποιείται ευρέως στην Ασία. Αυτό προϊόν δίνει φυσικό αποτέλεσμα και κάλυψη του δέρματος.

Εσύ θα αναρωτιέσαι γιατί CC cream και όχι BB cream;
Η CC cream είναι φτιαγμένη σε νέα ανανεωμένη βάση και θέλει να πετύχει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα έχει πετύχει η BB cream. Δηλαδή σαφώς να καλύπτει, να ενυδατώνει, να προστατεύει από τον ήλιο και γενικά θέλει να διατηρήσει όλα τα οφέλη της BB cream αλλά θέλει επιπροσθέτως να παρέχει αποτελεσματικότερη κάλυψη και να έχει μεγαλύτερο εύρος χρωματικών τόνων ώστε να μην περιορίζει τις κοπέλες που έχουν πολύ σκούρες ή ανοιχτές επιδερμίδες. Η CC cream διαμορφώθηκε με τη τεχνολογία της Ιαπωνίας και αναπτύχθηκε περαιτέρω στη Κορέα.

Η CC cream μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για κάποιο make up.

CC Cream Original RachelK

CC Cream Original RachelK

olay cc cream

olay cc cream
CC της Tommy G

CC της Tommy G
cc cream l’oreal

cc cream l'oreal
cc cream chanel

cc cream chanel

 

cc cream Lancome

cc cream Lancome

cc cream clinique

Clinique-CC-Cream-

 

 

(2816)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr