Ετοιμάζω ταξίδι! Πάμε 7ήμερη κρουαζιέρα | Celestyal Cruises

agia sofia

Ένα καινούριο ταξίδι ξεκινάει γεμάτο όνειρα, διάθεση και ενέργεια. Κάθε ταξίδι είναι και μια καινούρια εμπειρία για εμάς, μια νέα ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά αλλά και μια αφορμή για να μάθουμε λίγο καλύτερα τον κόσμο αλλά και εμάς τους ίδιους. 

Ο νέος προορισμός  μου δεν είναι ένας αλλά έξι. Σε επόμενα ποστ θα ανακαλύψουμε την Καβάλα, τηνΚωνσταντινούπολη, το Δεκελί (Δικελί), το Κουσάντασι, την Πάτμο και την Σύρο. Όλα αυτά θα γίνουν παρέα με την Celestyal Cruises η οποία θα μας ταξιδέψει για ακόμη μια φορά με τα ασφαλή της πλοία.

Μπορείς να βρεις την κρουαζιέρα που θα κάνουμε εδώ.

Εννοείται πως δεν θα σε αφήσω χωρίς ενημέρωση.

Η φωτογραφία είναι της Ηλέκτρα Αστέρη βγαλμένη το 2015,
εντός της εκκλησίας Αγίας Σοφίας που πλέον είναι Τούρκικο Μουσείο.

(804)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr