Απόλαυσε “Ειδυλλιακό Αιγαίο” με Celestyal Cruises

celestyal

Η κρουαζιέρα είναι ο τέλειος τρόπος για να ταξιδέψεις σε πολλά μέρη. Αν αγαπάς να εξερευνείς καινούριους τόπους και να ανακαλύπτεις απάτητα μέρη, τότε η λύση είμαι μια… Celestyal Cruises. Η εμπειρία θα σε ανταμείψει και θα σε γεμίσει με εμπειρίες και αναμνήσεις για μια ολόκληρη ζωή. Εμείς αγαπάμε να ταξιδεύουμε με τα πλοία της Celestyal Cruises και πάντα τα επιλέγουμε. Αν θέλεις μπορείς να νιώσεις και εσύ πως ταξίδεψες μαζί μας βλέποντας το ποστ που φτιάξαμε εδώ στο BeauyStars.gr για κάθε προορισμό ξεχωριστά.

 1. Αθήνα (Λαύριο)
 2. Μύκονος
 3. Κουσάντασι
 4. Σάμος
 5. Μήλος
 6. Αθήνα (Πειραιάς)
 7. Σύρος
 8. Τσεσμέ (Σμύρνη)
 9. Κως
 10.  Ίος
 11. Σαντορίνη με επιστροφή και πάλι Αθήνα (Λαύριο)

Κάπου εδώ να σημειωθεί πως στις στάσεις των Αθηνών εμείς προσωπικά δεν κατεβήκαμε λόγω υποχρεώσεων, αλλά αν κάνετε εσείς την κρουαζιέρα θα ήταν τέλειο να κατεβείτε και να απολαύσετε την πιο όμορφη πρωτεύουσα του κόσμου! Εσείς έχετε πάει ποτέ κρουαζιέρα; Αν όχι έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια αν πάρετε μέρος στον διαγωνισμό του Happy Traveller.Gr μέχρι τις 17/7.

santorini celestyal cruises 2016 (14)

(1455)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr