Τα πάρκα στην Νέα Υόρκη και το Central Park

IMG_3289

Η ζωή στο πάρκο είναι τέλεια. Αυτό μπορούν να στο επιβεβαιώσουν τα άπειρα σκιουράκια που θα βρεις στα πάρκα της πόλης. Ένα από τα πιο μεγάλα και πιο γνωστά πάρκα είναι το Central Park το οποίο είναι πραγματικά από τα πιο μαγικά μέρη που διαθέτει η πόλη. Οι φυσιολάτρες το αγαπούν. Ακόμη όμως και να μην είσαι φυσιολάτρης δεν μπορείς να του αρνηθείς πως είναι χάρμα οφθαλμών.

central park (9)

  • Το Central Park είναι το μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο στο κέντρο του Manhattan στη Νέα Υόρκη.
  • Το Central Park σχεδιάστηκε από τον σχεδιαστή τοπίων και συγγραφέα Frederick Law Olmsted και τον Άγγλο αρχιτέκτονα Calvert Vaux το 1858 μετά τη νίκη σε διαγωνισμό.
  • Το Central Park δέχεται περίπου τριάντα πέντε εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

central park (2)central park (3)central park (4)central park (5)central park (6)central park (7)central park (8)central park (10)central park

  (796)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

  1. Domniki Sarri says:

    τέλειο και αχανές!!!Πολύ θα ΄θελα να το επισκεφτώ κάποτε!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr