Εστιατόριο στο Cesky Krumlov (KRCMA) | Τσεχία

prague tsexia praga 2015 travel praha _8459

Στο Κεσκί Κρουμλόβ φάγαμε σε ένα εστιατόριο το οποίο ήταν συστημένο από την ξεναγό μας (από το Cosmorama) και μάλιστα ήταν καταπληκτικό. Φανταστικό φαγητό και πολύ καλή αισθητική με μεσαιωνική αίσθηση χώρου.

Βρισκόταν σε έναν παράδρομο μιας αρκετά κεντρικής πλατείας του Κεσκί Κρουμλόβ και είχε πολύ ενδιαφέρουσες γεύσεις. Το καλύτερο όλων ήταν το γλυκό που η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω το όνομά του αλλά θυμάμαι πως ήταν καταπληκτικό!

prague tsexia praga 2015 travel praha _8511

Βρες εδώ το site του εστιατορίου.
(1219)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr