Ο μπρούντζινος ταύρος της Νέα Υόρκη

Charging Bull (3)

O Charging Bull είναι ένας μεγαλόπρεπος ταύρος που φτιάχτηκε από τον δημιουργό του έτσι ώστε να τονίζει την δύναμη της αμερικάνικης οικονομίας. Το γεγονός ότι βρίσκεται και πολύ κοντά στη Wall Street ενδυναμώνει τον λόγο ύπαρξής του και κάνει τους χιλιάδες τουρίστες να συρρέουν για να βγουν μια φωτογραφία μαζί του.

  • Ο μπρούντζινος ταύρος είναι στην Νέα Υόρκη ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μνημεία της πόλης.
  • Charging Bull  είναι τοποθετημένος στην οδό Broadway και βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση του μετρό Wall Street Station.
  • Ο δημιουργός του Charging Bull είναι ο Arturo Di Modica.Το γλυπτό ζυγίζει 3 τόνους.
  • Λέγεται πως αν αγγίξεις τους όρχεις του ταύρου ευημερείς οικονομικά. Οι όρχεις του ταύρου έχουν αλλάξει χρώμα από τους τουρίστες που δοκιμάζουν την τύχη τους. 

Charging Bull

  (1595)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr