24 ώρες στο Chateau du Chenonceau – Κάστρο Σενονσώ, Γαλλία

Chateau du Chenonceau – Κάστρο Σενονσώ, Γαλλία

Σήμερα τα βήματα της Άσπας μας πηγαίνουν στο  Κάστρο Chenonceau το οποίο είναι ένα από τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα κάστρα της Γαλλίας.

Ιστορικές πληροφορίες για το Κάστρο:

Το κάστρο Σενονσώ είναι το το δεύτερο σε επισκεψιμότητα μετά το παλάτι των Βερσαλλιών. Είναι ίσως και το πιο διάσημο κάστρο της Κοιλάδας του Λίγηρα . Το όμορφο κάστρο είναι χτισμένο στις όχθες του ποταμού Cher , πολύ κοντά στο χωριό Σενονσώ  του οποίου φέρει το όνομα. Το κάστρο χτίστηκε μεταξύ 1514-1522 και ανήκε αρχικά στην οικογένεια Marques. Από τους πιο διάσημους ιδιοκτήτες του κάστρου υπήρξαν η Ντιάν Ντε Πουατιέ και η Αικατερίνη των Μεδίκων.

Όλες οι φωτογραφίες είναι από την βόλτα της Άσπας στο Κάστρο Σενονσώ και οι φωτογραφίες είναι δικές της.
Άσπα Μόντζαλα Facebook

(1652)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr