Ένας ψίθυρος από πούδρα στα χείλη σου | Clinique Pop™ Lip Shadow cushion matte lip powder

Η Clinique έχει τον τρόπο να μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα κάθε φορά. Ένας ψίθυρος από πούδρα. Μια κραυγή από χρώμα. Όλα τα μυστικά των make up artist κλείστηκαν στις συσκευασίες Clinique για να φτάσουν με ασφάλεια στα χέρια μας. Σήμερα σου παρουσιάζουμε το Clinique Pop™ Lip Shadow cushion matte lip powder.

cliniqu-pop-lip-shadow

Η Clinique ανοίγει την κουρτίνα για να αποκαλύψει το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό των make-up artists, έναν εντελώς νέο τρόπο για να αποκτήσετε ματ αποτέλεσμα στα χείλη. Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Clinique Pop™ Lip Shadow cushion matte lip powder.

Το κόλπο του Backstage Beauty: Για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό, σαν βελούδινο, ματ αποτέλεσμα στα χείλη, οι make-up artists ταμπονάρουν πούδρα πάνω από το κραγιόν. Εμπνευσμένο από αυτό το επαγγελματικό «κόλπο», το ΝΕΟ Clinique Pop™ Lip Shadow cushion matte lip powder προσφέρει μια ζωντανή έκρηξη από πλούσιο ματ χρώμα σε μια υφή που μεταμορφώνει. Η εξαιρετικά συμπιεσμένη κρεμώδης χρωστική ουσία γλιστράει αβίαστα και μετατρέπεται σε ένα ανάλαφρο, αποτέλεσμα πούδρας, δίνοντας στα χείλη ένα λαμπερό pop χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το απλικατέρ του αποτελείται από ένα αντιβακτηριδιακό σφουγγαράκι που καθιστά εύκολη τη ρύθμιση της έντασης, ενώ η μοναδική υφή του εξασφαλίζει ένα άψογο, αποτέλεσμα χωρίς να επιβαρύνει τα χείλη. Ο χρυσός κανόνας ενός make-up artist: το Ματ αποτέλεσμα δεν πρέπει ποτέ να φαίνεται επίπεδο. Το ΝΕΟ Clinique Pop™ Lip Shadow cushion matte lip powder είναι ένα ζωντανό χρώμα που τα χείλη δεν μπορούν καν να αισθανθούν ότι υπάρχει!

cliniqu-pop-lip-shadow.jpg1

Οδηγίες Χρήσης:
Ανοίξτε το απλικατέρ και εφαρμόστε το προϊόν απευθείας στα χείλη ή πάνω από balm για βέλτιστη άνεση. Τοποθετήστε το απλικατέρ στη βάση και περιστρέψτε το για να γεμίσετε με περισσότερο χρώμα το σφουγγαράκι. Περάστε το απαλά από τα χείλη για μια πιο διακριτική «δόση» χρώματος ή επαναλάβετε άλλη μία στρώση για να δημιουργήσετε πιο έντονο look.

Διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα από το Σεπτέμβριο με ΠΛΤ 24.00 €.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.
Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε π ροϊόν 12 φο ρές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν σε 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την Αρχή. Για εμάς αυτή είναι η δύν αμη του «1».

cliniqu-pop-lip-shadow-all-shades

(1829)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr