ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε 2 Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration αξίας 50 ευρώ (ΤΕΛΕΙΩΣΕ)

ΝΕΟΣ διαγωνισμός για μια ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΗ αναγνώστρια του BeautyStars.Gr. Σε συνεργασία με την Clinique χαρίζουμε 2 Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration αξίας 50 ευρώ.

DSC05367

Κάνε δικά σου λοιπόν 2 Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration της Clinique κάνοντας τα παρακάτω:

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό στο INSTAGRAM, θα πρέπει απαραιτήτως να κάνεις τα εξής βήματα:
1. Follow @Electra Asteri 
2. Like την φωτογραφία εδώ
3.  Comment στην φωτογραφία με mention 3 φίλες σου (όχι account διάσημων) εδώ 

Θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες για να κερδίσεις και με ΕXTRA συμμετοχές;

Extra συμμετοχές :

Δες εδώ το site της εταιρείας και εδώ το facebook page τους. Μάθε τα πάντα για την σειρά Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration, εδώ.

DSC05348

Ο διαγωνισμός λήγει στις 16 Απριλίου 2019. Oι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα beautystars.gr στο facebook. O διαγωνισμός είναι Πανελλήνιος. Θα πρέπει η νικήτρια ή ο νικητής να απαντήσει στο μήνυμά μας εντός 48 ωρών αλλιώς έχουμε δικαίωμα να επαναλάβουμε την κλήρωση. Oι διοργανωτές του διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να αλλάξουν τα στοιχεία αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τους ίδιους και να ακυρώσουν κάποιο νικητή αν δεν έχει κάνει like στις σελίδες. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για Ελλάδα.
Καλή επιτυχία σε όλους!

 

(1436)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr