Τα CND νύχια, μου φτιάχνουν τη μέρα!

cnd color nails

Τι φάση; Σου χάλασε η διάθεση και στράβωσες με κάτι που έγινε; Μα σε παρακαλώ τώρα… μην χαλιέσαι για πράγματα που δεν έχουν αξία, αλλά ούτε και για όσα δεν αλλάζουν. Πάρε τηλέφωνο τις κολλητές σου, την αδερφή σου, τον δεσμό σου ή όποιον εσύ θέλεις και βγες  μια βόλτα. Δες την ομορφιά που κρύβεται στα μικρά και βάλ’την στην ζωή σου.

Πριν κάνεις οτιδήποτε όμως πάρε το CND βερνίκι νυχιών, βάψε τα νύχια σου και φτιάξε την διάθεσή σου στο εδώ και το τώρα. Επέλεξε ότι απόχρωση φτιάχνει την διάθεσή σου.. η CND έχει προνοήσει για σένα. Περιμένω να μου πεις το αποτέλεσμα, καθώς και αν έχεις μείνει ικανοποιημένη από τα συγκεκριμένα βερνίκια νυχιών.

(808)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr