Κομίνο και Κομινότο: Ένας μικρός παράδεισος στην Μάλτα

 

malta-happy-traveller-12-1024x579

Το Κομίνο και το Κομινότο είναι από τα πιο γνωστά και τουριστικά μέρη της Μάλτας. Εκεί βρίσκεται και το Blue Lagoon το οποίο είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό μέρος λόγω του βραχώδες εδάφους αλλά και των γαλάζιων νερών. To Blue Lagoon είναι μια λιμνοθάλασσα και βρίσκεται μεταξύ του Κομίνο και του Κομινότο.

Γενικές Πληροφορίες:

Οι σπηλιές του Κομινότο χρησίμευαν παλιά, ως κρησφύγετα για τους πειρατές και τους επιδρομείς τον Μεσαίωνα. Το Κομίνο βέβαια χρησιμοποιήθηκε αργότερα από τους Ιππότες της Μάλτας για ψυχαγωγία και κυνήγι. Το νησί έχει μόλις 4 κατοίκους. Ένας ιερέας και ένας αστυνομικός από το Γκόζο, μετακινούνται για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους του νησιού. To Comino είναι αρκετά διάσημο μέσα από ταινίες καθώς έχουν παιχτεί σε αυτό σκηνές από την Troy, το The Count Of Monte Cristo και το Swept Away.

Δείτε περισσότερα στο happytraveller.gr

  (317)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About Liz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr