Κρήτη 2012 // Μια υπέροχη εμπειρία

Κίσαμος, Χανιά

Σητεία, Φοινικοδάσος, Κουτσουνάρι, Ιεράπετρα & Αγ. Νικόλαος,Κίσαμος, Σούδα,Κολυμβάρι . Ένα ταξίδι , πολλοί προορισμοί, απεριόριστες αναμνήσεις και όμορφοι άνθρωποι. Λες και έζησα 10 καλοκαίρια σε ένα.

Επισκεφθήκαμε τα  Χανιά στις 19 Οκτωβρίου 2012. Ο καιρός όντως σύμμαχός μας μας έβγαλε τις πιο ζεστές του ηλιαχτίδες για να κάνει το ταξίδι μας εκεί ακόμη ομορφότερο. Βολτάραμε στο λιμάνι που είχε ένα έντονο άρωμα Ελλάδας και ο καλός καιρός ευτυχώς επέτρεπε στους μόνιμους κατοίκους αλλά και στους τουρίστες να περπατήσουν στους δρόμους των Χανίων. Υπέροχος προορισμός από πολλές απόψεις τα Χανιά, άκρως τουριστικό μέρος, με αγνή ελληνική ομορφιά και υπέροχους κατοίκους.

Κολυβάρι

Tην Κίσαμο επισκεφθήκαμε προς το τέλος σχεδόν του ταξιδιού μας , πήγαμε μια βόλτα στην κεντρική πλατεία και αγναντέψαμε την υπέροχη θέα που έχει. Λόγω του έντονου αέρα που είχε τα κύματα υψώνονταν πολύ μεγάλα δημιουργώντας μια υπέροχη εικόνα άγριας ομορφιάς. Επιλέξαμε να πάμε πολύ νωρίς το πρωί εκεί και έτσι δεν υπήρχε κανείς εκεί, αυτή ήταν και η ιδιάζουσα μαγεία που μας χάρισε το μέρος. Η μοναδικότητα της στιγμής.
Το σίγουρο όμως είναι ένα , πως το μέρος θα είναι εξίσου όμορφο και  και με την πολυκοσμία του καλοκαιριού.

DCIM100GOPRO

Σούδα

Πριν την αναχώρισή μας από τα υπέροχα Χανιά και αφού ήταν στον δρόμο μας προς το αεροδρόμιο πήγαμε και στην Σούδα. Δεν προλάβαμε να την γνωρίσουμε ιδιαιτέρως αλλά μας μάγεψε με τα υπέροχα φώτα της που στόλιζαν την θάλασσα. Ελπίζουμε σε κάποια άλλη επίσκεψη να την γνωρίσουμε καλύτερα. Όπως και να έχει είναι ένα ακόμη στολίδι της Κρήτης.

Κολυβάρι

Το Κολυμβάρι το οποίο και διαμείναμε στο ταξίδι μας στα Χανιά μας χάρισε ένα υπέροχο μεσημέρι σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα του. Το μέρος εκπληκτικό μιας και όλη η Κρητική θάλασσα ήταν μπροστά στα μάτια σου.
Το θέαμα εντυπωσιακότατο μιας και οι αέρηδες έκαναν την θάλασσα να σηκώνει μεγάλα κύματα.
Πολύ σύντομη η στάση μας εκεί αλλά μας γέμισε αναμνήσεις και ωραίες στιγμές.

 

DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO Σητεία – Κρήτη 2012 Ηλέκτρα Ευτύχης DCIM100GOPRO Σούδα DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO Χανιά Ηλέκτρα + Ft Bletsas + Πατέρας Ευτύχιος Χανιά Ηλέκτρα + Ft Bletsas Χανιά Ηλέκτρα + Ft Bletsas1 Χανιά Ηλέκτρα + Ft Bletsas2 DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO (1131)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr